Maak kennis met GrensMatch

Wij zijn GrensMatch

De arbeidsmarkt is in beweging en wij zijn dat ook. Optimaal gebruik maken van talent, dat is onze ambitie. Met GrensMatch is het gemakkelijk om op zoek te gaan naar een topjob in de grensstreek. Als werkgever kan je op zoek naar een kandidaat met de juiste kwaliteiten voor je vacature. Met deze mobiele webapp kan je overal op een snelle manier bladeren door een database met werkzoekenden. Zowel op je smartphone, tablet als PC.

Meeting grensmatch-w

Wat is GrensMatch?

Bij het zoeken naar een baan of personeel stoppen we vaak bij de grens. GrensMatch vindt dat iedereen gemakkelijk en dichtbij huis een leuke job moet kunnen vinden. Een job waarbij jouw persoonlijke competenties goed worden benut en waarbij de werkgever je kan inzetten op jouw talenten. Ontdek welke kansen werken of rekruteren over de grens voor jou kan betekenen.  

GrensMatch is ontwikkeld door EURES Scheldemond in samenwerking Den Doelder Recruitment. EURES staat voor EURopean Employment Services en is een Europees netwerk om de arbeidsmobiliteit in Europa en grensregio's te vergroten. EURES geeft advies en informatie aan werkzoekenden, werknemers en werkgevers. Het advies van EURES en het gebruik van de webapp is kosteloos. 

Wil je meer informatie over grensarbeid?

Mail je EURES adviseur

Eures Scheldemond